Konstnärligt Campus – vilken rikedom!

Jag besökte det nya KC, med Bildmuseet som ett utsiktstorn i mitten, idag. Första gången, men knappast den sista. Vilken fantastisk miljö! Lyckliga studenter som får gå i skola här. Jag överväger starkt att genast omskola mig till arkitekt eller designer!

 


Och blir inte det det här området en turistattraktion tack vare den spännande arkitekturen som förenar nytt och gammalt i kombination med vattnet, luften och ljuset, ja då vet jag inte vad. För hit är alla välkomna – museet med sin fina lunchrestaurang, barnverksamhet, bibliotek och utställningar gör att man alltid kan göra sig ett ärende!

Det finns fler bilder på min hemsida, och jag ska fylla på ytterligare där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.