Umeå-Memory, andra upplagan av den reviderade utgåvan!

När jag nu ändå bara sitter och väntar på att mina nyknådade Knorpar ska torka, så kan jag väl passa på att göra lite nytta. Precis lagom när jag var klar med bokföringen kom Postens budbil och lämnade en rejäl låda från tryckeriet, full med Memoryspelsbrickor. Så nu har jag printat ut och vikt infoblad, vikt och tejpat lådor och slutligen packat. Denna gång blir det inte i de fina pappaskarna med bild på locket utan i transparenta plastlådor. Fördel: man ser vad man köper. Nackdel: svårare att försluta därhemma. Man kanske måste ta en liten tejpbit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.