Mina nallekläder

Det var ett bra tag sen som jag fick elva stycken nakna, bleka små tygnallar med ett beige band knutet (och fastsytt) runt halsen. Det var min arbetskamrat Anna-Lena som förärade mig dessa små varelser, förmodligen i tron att de skulle röna ett bättre öde i mina händer än i hennes.

Sen har nallarna legat i en påse i en låda under min säng och tittat anklagande på mig varje gång jag dammsugit. Men för någon vecka sedan, när jag beslutat mig för att mitt lager av kassar, mössor, vantar och sockar är tillräckligt stort för att klara säsongen, kände jag att nu är det dags.

Och gissa om jag haft roligt! Nallarna har fått kläder – jag har sytt, virkat och stickat, ibland blandat tekniker i samma plagg till och med. Kanske inte alltid så tekniskt perfekt, men kreativt :-D!

 

 

 

 

Alla nallarna har varsin liten väska. Och väskan ligger det en liten bok.

Jag har sytt byxor och jackor, kjolar, väskor och klänningar. Stickar mamelucker och tights, tröjor, halsdukar och mössor. Virkat mössor, tröjor och väskor.

Nu har alla nallarna fått varsin uppsättning kläder och väntar på att få komma ut i butik. Och jag sitter här och stirrar på den tomma lådan. Var får man tag på fler såna nallar??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.