Nya galgar, ny design!

Även om de ”fjärilsmönstrade” galgarna i det ursprungliga utförandet (som den grön/vita galgen näst längst upp på bilden) är jättefina, så är det roligt att prova med andra utföranden. Randigt gillar jag, och därför blev det ett gäng randiga galgar. Längs efter, tvärs över och lite snett! Och varför inte rutigt? Den svartvitrutiga galgen fick en extra finess med det röda sidenbandet som knyter ihop det hela.

Nu gäller det bara att få tag i fler av dessa galgar, innan de enkla gamla modellerna av trä kastats bort och bytts ut mot plastiga IKEA-galgar.

2 reaktioner på ”Nya galgar, ny design!”

  1. Hej! Jag har tyvärr ingen riktig beskrivning utan har bara improviserat. Men man kan väl säga som så, att jag virkat en lång remsa som är lika lång som galgen och dubbelt så bred. Då kan man alltså vika den dubbel och virka ihop den till ett långt rör som träs över galgen och sen virkas eller sys ihop i änden. Om hängkroken går att skruva loss. så är det bara att pillra igenom den och skruva tillbaka sedan. Annars måste man virka ihop den halva överdraget på plats så att säga. Ett tips är att virka överdraget så att man måste sträcka det lite, det blir snyggast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.